Otac i sedmero djece pronađeni mrtvi nakon što su se otrovali plinom, najmlađe ima samo 6 godina

Screenshot: USA Today

OTAC je sa svoje sedmero djece pronađen mrtav u obiteljskoj kući jučer poslijepodne u Somersetu u Marylandu, a sumnja se da su se svi otrovali ugljičnim monoksidom, javlja National Monitor.

Voditelj hitne pomoći rekao je da su djeca stara između 6 i 16 godina, a otac je 36-godišnjak. Policija je tijela otkrila nakon što je kolega pronađenog muškarca prijavio da ovog nema na poslu još od 28. ožujka, i zamolio ih da odu provjeriti je li sve u redu s obitelji. Također, od istog datuma nitko nije vidio niti jedno od njegove djece.

Šefica preminulog muškarca također se zabrinula kada njezin zaposlenik nije došao, a 36-godišnjak je inače bio zaposlenik kantine Sveučilišta u Marylandu. Sa Sveučilišta su rekli kako je bio pristojan zaposlenik koji je uvijek pričao o svojoj djeci.

Policija je u kuhinji pronašla generator za plin koji je u trenutku pronalaska bio u potpunosti ispražnjen, te za sada ne sumnjaju u mogućnost ubojstva ili nasilne smrti. Otkrili su i da u kući uopće nije bilo struje, i da su znali da nešto nije u redu čim su kročili na ulaz.
  
Majka djece objavještena je o njihovoj smrti, no policija pokušava kontaktirati i drugu bližu rodbinu kako bi im dojavila tragičnu vijest.

Gomila susjeda okupila se oko kuće sinoć kada je policija iznosila tijela osam žrtava, a lokalne škole pružaju utjehu i psihičku pomoć učenicima čiji su školski kolege i prijatelji preminuli.

Pročitajte više