Petrina vrijeđao policajce: "Jebem mater svakome tko mi kaže da je Hrvatska pravna država"



STIPE PETRINA, kontroverzni načelnik Općine Primošten, uspio je zaraditi prekršajnu prijavu zbog kršenja javnog reda i mira. Petrina se sukobio s policajcima i sudskim ovršiteljem koji su došli spojiti vodu na bespravno sagrađenu kuću.

Petrina je želio spriječiti spajanje bespravno sagrađenog objekta na vodovodnu mrežu, te je pritom izazvao incident. Iz PU šibensko-kninske priopćeno je da se 58-godišnjak iz Primoštena tereti zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U policijskom priopćenju, u kojem se Petrina ne spominje po imenu, stoji da je između 12:30 i 13:15 sati u Ulici Plata u Primoštenu Petrina u dva navrata omalovažavao i vrijeđao sudskog ovršitelja Općinskog suda u Šibeniku, kao i policijske službenike.

Protiv Petrine će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku. Petrina je u svom osebujnom stilu današnji događaj prokomentirao na Facebooku:

"Općinski i županijski sud u Šibeniku i nešto što se zove policija, danas su definitivno stali na stranu organiziranog kriminala i ubili i ono malo iluzije o navodnoj pravnoj državi. Proveli su nasilno i protupravno ovrhu spajanja vode na bespravno sagrađeni objekt, suprotno pravomoćnoj presudi! Bilo kome tko mi poslije ovoga kaže da je Hrvatska pravna i uređena država javno jebem mater!"

Pročitajte više