Pijani umirovljenik sustavno napada kontrolore u Osijeku: Za kaznu mu oduzeli povlaštenu kartu!

NOVI napad na kontrolore karata u autobusu osječkog Gradskog prijevoza putnika (GPP) dogodio se jučer oko 19 sati u Sarvašu. Na kontrolore Željka Barića i Višnju Tenjeri nasrnuo je pijani 50-godišnji umirovljenik iz Sarvaša, Niko Andžić, izvijestio je direktor osječkog javnog prijevoznika Igor Medić.

"Taj gospodin ima povijest, a ja želim tu povijest sada prekinuti. On kontinuirano vrijeđa naše djelatnike i ovim putem ga molim da to više ne ponavlja", kaže Medić.



Kontrolorki Višnji Tenjeri zavrnuo je ruku, a Željku Bariću je zadao više udaraca uz povike da je pedofil jer pri kontroli pokaza gleda fotografiju njegove kćeri.


"Gurnuo me van kroz srednja vrata i onda me nogama i rukama počeo udarati. Dobio sam udarce u čeljust i prepone", prepričava Barić.

Izgrednik, kojem je izmjereno 1,99 promila alkohola u krvi, zadržan je u policiji do otrežnjenja, a dobio je i neobičnu kaznu iz GPP-a: I dalje se smije voziti gradskim prijevozom, ali više ne po povlaštenim umirovljeničkim cijenama, već po punoj cijeni vozne karte!

Naime, Medić je donio odluku da se svima onima koji fizički napadnu nekog njegovog djelatnika ukine povlaštene karte za prijevoz.

Pročitajte više