Pozirao s pištoljem i snimio spot "Gutljaj votke": Slovenski "biker" optužen za ubojstvo Vidnjevića

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Puli podignulo je optužnicu protiv 25-godišnjeg slovenskog "bikera" Adnena Budimovića iz Jesenica zbog ubojstva Porečana Aleksandra Vidnjevića.

Zbog sudjelovanja u tučnjavi koja je imala za posljedicu smrt optuženi su i slovenski državljani, 31-godišnji Igor Ilić i 28-godišnji Primož Požun. Optužnicom ih se tereti da su se oko ponoći 8. srpnja ove godine na moto susretu u šumi u uvali rta Larun, nedaleko Vabrige, posvađali i potukli sa nekoliko osoba među kojima je bio Vidnjević.



U jednom trenutku su se Budimović i Vidnjević izdvojili te ga je nožem ubo u trbuh. Kod toga je Vidnjević zaradio ubodnu ranu u kojoj je stradala i njegov jetra te ošit, zbog čega je 8. srpnja umro u pulskoj bolnici oko 12,40 sati. Odvjetništvo je zatražilo da se Budimoviću produži pritvor.

Nakon ubojstva su se slovenski mediji raspisali o zanimljivom životu članu motorističkog kluba El Diablo iz Hruščice. Budimović je na svoj Facebook profil stavio fotografiju na kojoj je pozirao sa pištoljem, a na YouTubeu se može pronaći spot za njegovu pjesmu "Gutljaj votke".

Ubio ga je zato što ga je poprskao vodom?

Slovenac je navodno ubio oca dvoje djece Aleksandra Vidnjevića zato što ga ovaj poprskao vodom. Po njegovom Facebook profilu moglo se zaključiti da voli "gangsterski život" u koji će se vjerojatno dobro uklopiti i mogući boravak u zatvoru zbog ubojstva.

Pročitajte više