Prevrnuo se kamion na cesti između Dugopolja i Sinja

Ilustracija: Arhiva

ZBOG BURE, na dionici Jadranske magistrale D8 između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće zatvorena državna cesta D1 od Dugopolja prema Sinju, od rotora Podi prema Sinju, a obilazak je lokalnim cestama prema privremenoj regulaciji prometa. Kako se doznaje, došlo je do prevrtanja kamiona, a nije poznato je li u nesreći bilo ozlijeđenih.

U Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj magla mjestimice dodatno smanjuje vidljivost. Ima je i na dionicama autocesta A1 između Zagreba i Karlovca, čvora Otočac i tunela Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Macelja i Krapine, Zaboka i Jankomira, A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Jankomira te duž cijele A4 Zagreb-Goričan.

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zbog radova, promet teče dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, na autocestama A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš te na A1 kroz tunele Grič i Sveti Rok.

Zbog radova u zoni čvora Zaprešić na autocesti A2 Zagreb-Macelj, do 19. prosinca, nije moguć prolaz državnom cestom D1 iz smjera trgovačkog centra Westgate u smjeru Zagreba, Aleja Bologne.

Za sav promet, zbog poplave, zatvoren je granični prijelaz Sveti Martin na Muri.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više