Profesorica u Srbiji izudarala kolegicu pred učenicima: "Priznaj da surađuješ s Obamom i prodaješ organe!"

Ilustracija: Shutterstock

PROFESORICA iz Medicinske škole u Kraljevu, u središnjem dijelu Srbije, napala je 34-godišnju kolegicu Draganu Kostadinović. Blic ne otkriva identitet profesorice.

"Uhvatila me s leđa i počela me daviti, a drugom rukom me udarala po glavi. Tjerala me je da priznam da prodajem organe", ispričala je Kostadinovićeva, kojoj su u bolnici utvrđene lakše ozlijede.
 
Sve se dogodilo kada se Kostadinovićeva, koja predaje vjeronauk, prošli četvrtak spremala djecu odvesti u Hram Svetog Save.

"Vidjela sam, kada smo djeca i ja izlazili, da je prošla pored nas i grubo odgurnula dvoje djece. Nismo se javile jedna drugoj. Onda se vratila, ščepala me za vrat, počela me stezati i udarati šakom po glavi i tijelu. Vikala je: „Albanko, surađuješ s Obamom, sada ću ti skinuti masku“. Tjerala me da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah", opisala je Kostadinovićeva situaciju.

Samo zahvaljujući pribranosti učenika koji su se zatekli ispred škole, spriječeno je da nastavnica udavi kolegicu. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć, a profesorica je odvedena u bolnicu.

"Trojica dječaka su je jedva držala. Imala je neki čudan pogled. Minutu nakon što su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me u kut, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo tjerala da priznam. Mislila sam da će me ubiti", kaže nastavnica vjeronauka napominjući da je cijeli događaj trajao desetak minuta.

Preplašena Kostadinovićeva morala je i priznati da prodaje organe samo da bi se kolegica smirila. U tom trenutku se pojavila Biljana Bojanić, direktorica Medicinske škole, koja je također morala priznati da i ona prodaje organe ne bi li pomahnitala nastavnica popustila.

"Svi smo u šoku. Jedino što smo znali je da disciplina na njezinim satovima nije bila zadovoljavajuća, zbog čega sam je i dva puta pismeno opomenula. Kod kuće je slabo pričala", kaže direktorica, naglašavajući da su kamere ispred škole snimile cijeli napad i da je policija uzela snimku.
 
Poslije napada, profesorica je prebačena u lokalnu bolnicu.

Pročitajte više