Pucnjava pred sudnicom u Tulsi: Ranjene tri osobe, jedna u kritičnom stanju

U PUCNJAVI koja se jučer odvila u blizini Okružnog suda u Tulsi ranjene su tri osobe, među kojima i sam napadač. Žrtve su zadobile teške tjelesne ozljede, ali nisu u životnoj opasnosti, javlja CNN.

Incident se dogodio jučer oko 15 sati, kada je naoružani muškarac, identificiran kao 23-godišnji Andrew Joseph Dennehy, nedaleko sudnice Okružnog suda, iz vatrenog oružja u zrak ispalio jedan hitac. Policija je odmah dotrčala na mjesto pucnjave.

Dennehy je tada počeo mahati oružjem prema policajcima te je ispalio još nekoliko hitaca. Kada je pogodio zamjenika lokalnog šerifa, policija je uzvratila vatru. U pucnjavi je ranjen napadač, ali i slučajna prolaznica.

Zamjenik šerifa zadobio je teške tjelesne ozljede, ali liječnici su potvrdili kako nije u životnoj opasnosti. Ranjena žena također se dobro oporavlja. Za razliku od njih, napadač je dobio hitac u glavu te se u bolnici bori za život.

Iz policije su potvrdili kako su i prije imali kontakt s 23-godišnjim Dennehyjem, ali motivi jučerašnjeg napada nisu im poznati. Još je jedna žena zadržana na liječenju zbog pretrpljenog šoka, s obzirom na to da je kao slučajna prolaznica svjedočila cijelom događaju.

Pročitajte više