Pucnjava u Mariboru: Radnik ubio direktora tvrtke u blokadi i njegovog sina pa presudio sebi

Foto:  24ur.com,Google Maps

POLICIJA je obavijestila građane kako više nema opasnosti u Aljaževoj ulici u Mariboru. U pucnjavi do koje je došlo nešto prije podneva ubijene su tri osobe, prenosi 24ur.com. Iz policije su kratko izvijestili novinare kako su dobili obavijest o pucnjavi u Aljaževoj ulici na broju 12 te da su po dolasku na mjesto događaja pronašli tri tijela.

Do pucnjave je došlo u stambenoj zgradi u kojoj se nalazi tvrtka Fossor, koja se bavi građevinskim radovima. Kako javlja Zurnal24, pucao je nekadašnji poslovođa koji je godinu dana bio na bolovanju. Ušao je u prostorije tvrtke i pucao: ubio je direktora i njegovog sina pa je pucao u sebe. Tajnica je uspjela pobjeći.

Kako piše 24ur, najvjerojatniji motiv ubojstva su financijski problemi. Naime, prema tvrdnjama tog slovenskog portala, ubojica je od direktora tvrtke tražio isplatu plaće, nakon čega je izbila svađa. Usred svađe, poslovođa je ubio direktora i njegovog sina, a potom i sebe.

Prema pisanju pojedinih slovenskih medija, ubijen je vlasnik poduzeća Fossor Abedin Shalje i njegov 28-godišnji sin Gzim, dok je ubojica Milivoj Čuk, zaposlenik tvrtke.

Prema pričanju zaposlenika, tvrtka cijelu godinu ima blokirane račune, a prošlu godinu završila je s gubitkom većim od 200 tisuća eura. Dodaju kako je direktor bio pošten čovjek te da je dug poslovođi vratio na način da mu je dao automobil umjesto gotovine.

Uskoro opširnije

Pročitajte više