Pucnjava u kafiću, teže ozlijeđena jedna osoba

Foto:  Ronald Goršić (Cropix)

OKRŠAJ vatrenim oružjem dogodio se sinoć u zagrebačkom predjelu Dubrava, a teške ozlijede pretrpio je 59-godišnjak. Kako je potvrdila policija pucnjava se dogodila u kafiću oko 19,35 sati, a motivi su za sada nepoznati. 
 
"U subotu, 23. ožujka oko 19,35 sati u Dubravi, Osječka ulica, u ugostiteljskom objektu, nakon verbalnog sukoba, 46-godišnjak je iz vatrenog oružja ispalio hice u smjeru 59-godišnjaka teško ga ozlijedivši. Oštećenom je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava", stoji u policijskom izvještaju u kojem se dodaje da je kriminalističko istraživanje u tijeku.
 
Kako neslužbeno doznaje HTV 46-godišnjak u invalidskim kolicima prije sukoba veći dio dana konzumirao alkohol u caffe baru u Osječkoj ulici. U jednom trenutku počeo je galamiti i razbio je čašu. Na to je reagirala vlasnica caffe bara i zatražila da se smiri te pozvala policiju. 
 
"U međuvremenu je 59-godišnjak zamolio 46-godišnjaka da se smiri i da napusti caffe bar, na što je 46-godišnjak izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca prema 59-godišnjaku, pogodivši ga u abdomen. Pištolj je 46-godišnjak posjedovao nelegalno", doznaje HTV. 

Pročitajte više