"Rusija jedina može pretvoriti SAD u pepeo"

Screenshot: Youtube

JEDAN od vodećih novinara ruske državne televizije, Dmitrij Kiseljov, izjavio je da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo, prenosi AFP.

"Rusija je jedina zemlja na svijetu koja je zaista sposobna SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo", rekao je novinar su svojoj emisiji na prvom programu ruske televizije.

Kiseljov smatra da SAD i Barack Obama žive u strahu od Rusije i Vladimira Putina te su zato oprezni u izjavama i postupcima za vrijeme ukrajinske krize.

Njegova emisija emitirana je u trenutku objavljivanja prvih rezultata krimskog referenduma na kojem je utvrđeno da većina građana želi pripojenje Rusiji. Kiseljov nije propustio komentirati kako je Obama preslab naspram Putina.

"I sami Amerikanci misle da je Putin jači lider od Obame. Zašto ga Obama stalno naziva telefonom i s njim priča satima", zapitao se provokativni novinar koji i inače ima reputaciju novinara "bez dlake na jeziku", a poznat je i po čestim provokativnim izjavama poput homofobičnih stavova.

Pročitajte više