Što mislite, koga je policija privela? Šatordžije: "Kurvo komunistička"; Djevojka: "Jebo vas HDZ"

Foto: Index, Facebook

UDRUGA SLOBODARSKIH AKTIVISTA na svom je Facebook profilu objavila kako je zagrebačka policija jučer privela njihovu aktivisticu Anu kojoj su, tvrde, šatordžije dobacili "kurvo komunistička", a ona im nije ostala dužna.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Aktivistica Ana krenula je na posao - biciklom prema gradu, Savskom ulicom. Kod broja 66 jedan od šatoraša viknuo joj je "Kurvo komunistička (zbog crvene boje kose)" na što je ona odgovorila "Jebo vas HDZ".

Iznenada se oko nje stvorilo nekoliko policajaca i okružilo je, kao i desetak šatoraša koji su je počeli vrijeđati: "Nakazo što ti je to u nosu (piercing)", "Hapsite plaćenike", "Srbija ti je na drugu stranu", ......... Vrijeđanju šatoraša pridružila se i policija "Kaj si si malo spila" aludirajući na crvenu boju u licu uzrokovanu opravdanim bijesom. Iako je ona šutjela cijelo vrijeme dok su oni vrijeđali policajci su odlučili privesti nju, a ne njih. Bicikl je morala ostaviti na mjestu događaja.

Čitavim putem do 8. pp objašnjavali su da joj je, za njeno dobro, najbolje izbjegavati dio Savske ulice gdje su šatoraši. Djelatnici u policijskoj postaji namjeravali su je proslijediti na Prekršajni sud, ali su na kraju, nakon obavljenog alkotesta, ipak uvažili njenu molbu da je odmah puste pošto je žurila na posao."

Kako se vidi iz skeniranog zapisnika djevojka nije imala alkohola u krvi, a jesu li alkotestirani šatordžije, pitali smo PU zagrebačku. Njihov odgovor i komentar cijele situacije objavit ćemo čim ga dobijemo.

Pročitajte više