Strahujete od poskupljenja grijanja? Evo kako možete uštedjeti


 

SEZONA grijanja je počela, već sada vas muče računi koji će početi stizati, a najava o poskupljenju grijanja, za vas je prava noćna mora!
 
Rješenje postoji, i to uz malo ulaganja. Tvrtka Polleo dizajn, koja u tijeku ima akciju za PVC prozore, preporučuje upravo zamjenu stolarije kao logičan izbor u vrijeme poskupljenja energenata, kako bi se postigle uštede i vidljivo smanjenje troškova.
 
Bacate li novac kroz prozor?
 
Prozori i vrata najveći su krivci za naše visoke račune. Energetski neučinkovit prozor može se usporediti s rupom u zidu koja nemilosrdno usisava vaš novac. Svi prozori ugrađeni prije 15 do 20 godina predstavljaju bunar bez dna za vaš kućni proračun. Prosječno, zbog loših prozora na toplini gubite čak 40 posto!
 
Kako riješiti problem?


 
Ugradnjom PVC stolarije s više komora. Polleo dizajn preporučuje ugradnju PVC profila s pet i šest komora te dvoslojnim ili troslojnim staklom. Istraživanja pokazuju da dobro staklo štedi čak 60 posto energije te u simbiozi s kvalitetnim profilom ima izolacijska svojstva poput zida. U ponudi Polleo dizajna nalaze se LOW-e stakla koja omogućuju navedenu uštedu i smanjenje gubitka topline.

 
Svi Polleo dizajn prozori zadovoljavaju najstrože hrvatske i europske norme u pogledu toplinske prolaznosti i zvučne izolacije, već od standardnih sustava ugradbene dubine 70 mm, pa sve do njihovih premium proizvoda, 88+ i AluFusion, koji su već u osnovnoj izvedbi, u kombinaciji s odgovarajućim ostakljenjem, pogodni za niskoenergetsku, pa i pasivnu gradnju.
 
S obzirom na trenutnu lošu financijsku situaciju, nije nužno da mijenjate stolariju na cijeloj kući ili stanu. Uštedu ćete postići s dobrim energetski učinkovitim prozorima u prostoriji u kojoj najviše boravite!
 
Pošaljite nam neobvezujući upit vezano za zamjenu stolarije te provjerite trenutnu akciju putem naše web stranice www.polleo-dizajn.hr, putem e-maila info@polleo-dizajn.hr ili naše Facebook stranice.

Pročitajte više