Stravičan zločin u Velikoj Britaniji: Četverogodišnjeg sina hranili solju i nasmrt pretukli

Foto: Ilustracija

28-GODIŠNJA Magdalena Luczak i njezin 33-godišnji partner Mariusz Krezolek optuženi su za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i ubojstvo njezinog sina Daniela Pelke 3. ožujka ove godine. Majka i njezin partner držali su četverogodišnjeg sina zaključanog u sobi, ne dajući mu hranu već su, prije nego su ga pretukli na smrt, ga natjerali da pojede sol, otkrilo je suđenje koje je šokiralo javnost u Birminghamu u Velikoj Britaniji.

Par se izjasnio da nije kriv, a porekli su i da su bili okrutni prema djetetu. Određen im je nadzor, a suđenje će početi 1. svibnja 2013. godine, piše Daily Mail. Optuženi su za napad na Daniela Pelku, bolesno tretiranje, zanemarivanje, napuštanje i izlaganje nepotrebnoj patnji, nanošenje tjelesnih i psihičkih ozljeda, uskraćivanje hrane i hranjenje solju te uskraćivanje medicinske pomoći.

Bolničari su pronašli malog Daniela bez svijesti u obiteljskoj kući 3. ožujka ove godine kada je Magdalena pozvala hitnu pomoć. Usprkos očajnim pokušajima da ga spase, Daniel nije preživio i umro je u bolnici. Obdukcijom je utvrđeno da je dječak umro od teških tjelesnih ozljeda.

Pročitajte više