Studentima iz Beograda u Konavlima uništili automobil: "Mrš, niste dobrodošli!"

Foto: Dubrovački Dnevnik, ustupio vlasnik

"NISTE dobrodošli" i "OLUJA 1995  MRŠ" natpisi su koje je nepoznati netko oštrim predmetom urezao na Mercedesu beogradskih registracijskih oznaka, parkiranom u blizini plaže Pasjača u Konavlima.


Osim poruka neprimjerenog sadržaja, nepoznati vandali su se i na druge načine iživljavali na vozilu koje je pretrpjelo niz vidljivih oštećenja.

"Policija radi na pronalasku počinitelja koji je tijekom popodnevnih sati jučer, 10. kolovoza, oštetio vozilo srpskih nacionalnih oznaka i na njemu urezao natpise neprimjerenog sadržaja.

Prije incidenta mladi Beograđani nisu imali problema

Radi se o vozilu marke Mercedes u vlasništvu 22-godišnjeg državljanina Srbije koje je  bilo parkirano na parkiralištu na predjelu Konavala.  O ovom događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku".

Kako doznaje Dubrovački Dnevnik, u pitanju je automobil kojim su u Dubrovnik stigla dva mlada para, studenti iz Beograda. Prije odlaska u Konavle, danima su ljetovali u Dubrovniku bez ikakvih problema, a problema nije bilo ni na plaži gdje su se kupali.

Mladi Beograđani, stari 22 godine te rođeni nakon rata, posjet Dubrovniku tako će upamtiti i po odlasku na policiju gdje su prijavili čin vandalizma.

Pročitajte više