TEDxMaksimirWomen opet u Zagrebu



U ZAGREBU se 1.12.2012. održava TEDxMaksimirWomen, još jedan u nizu događaja pod licencom TED globalne organizacije. Uz izravan prijenos jednog dijela glavnog događaja TEDxWomen (naslov odabranog dijela je "IQ i EQ – Između intelektualne i emocionalne inteligencije"), na događaju uživo će nastupiti i nekoliko govornika iz Hrvatske.

DxWomen 2012 ove će godine 30. studenog i 1. prosinca ponovno predstaviti ideje žena i djevojaka, u Washingtonu u Muzeju ljudskih prava. Ovo je treći takav događaj u nizu koji će potaknuti razgovore diljem svijeta koji dovode u pitanje i redefiniraju tradicionalna pravila i uloge dodijeljene ženama i muškarcima, djevojčicama i dječacima.

TEDxMaksimirWomen donosi ovaj duh u Zagreb i stavlja pod reflektore i govornike našeg područja koji su dokazali da mogu promijeniti nešto i učiniti naše društvo boljim i odgovornijim.

Na događaj su pozvani svi koji su željni ideja, inspiracije i promjene. Ulaz na događaj je besplatan, a prijaviti se možete na internetskoj stranici www.tedxmaksimir.com zaključno do 20.11.2012.

Pročitajte više