Teška prometna nesreća na autocesti A3: Dvoje mrtvih, troje ozlijeđenih

Screenshot: Google maps

U PROMETNOJ nesreći koja se oko 13 sati dogodila na autocesti A3 Zagreb-Lipovac kod Dragalića poginula su dvojica muškaraca, jedan na mjestu nesreće, a drugi je umro rano večeras u slavonskobrodskoj bolnici, doznaje Hina od županijske državne odvjetnice Mirele Šmital.

Dvojica muškarca u dobi od 33 i 37 godina žrtve su prometne nesreće kod Dragalića, 37- godišnjak je poginuo na mjestu nesreće, dok je 33- godišnjak umro u slavonskobrodskoj bolnici.

Prometna nesreća se dogodila na sjevernom kolničkom traku kada je vozilo zagrebačkih registarskih oznaka krećući se u smjeru Zagreba iz nepoznatih razloga skrenulo u desnu stranu i pritom udarilo u zaštitnu ogradu. Vozilo se potom odbilo te nastavilo kretati do središnje zaštitne ograde u koju je također udarilo, te se nakon udara prevrnulo na krov.

"U ovoj nesreći uz dvojicu poginulih muškaraca ozlijeđene su još tri osobe, jedna je zadobila teške tjelesne ozljede, a dvije lakše, rekla je županijska državna odvjetnica Šmital.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 37-godišnjak, dok je petorici ozlijeđenih ukazana liječnička pomoć te su zadržani u bolnici u Novoj Gradiški. Vozač (41-godišnjak) i 33-godišnjak su teško ozlijeđeni, dok su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 37-godišnjak lakše ozlijeđeni, od kojih je 19-godišnjak pušten kući. Oko 18 sati iz bolnice u Novoj Gradiški, policija je obaviještena, da je 33-godišnjak na Odjelu reanimacije od ozljeda preminuo.

U prometnoj nesreći nije bilo drugih sudionika, a kao bi se utvrdio uzrok nastavljaju se istražne radnje

Pročitajte više