Totalna rasprodaja: Splićani nagrnuli u Loru, Kerum pred zatvaranje dao super sniženja!

U KERUMOVOJ Lori gužva kao u najboljim danima! Splićani su u velikom broju nagrnuli u trgovački centar pred zatvaranjem. Kerum je odlučio sniziti cijene kako bi se što prije riješio zaliha prije nego li centar preuzme Konzum!

Do sniženja usmenom predajom!

Indexovog reportera gužva je pomalo i začudila jer nigdje nije bilo reklame za turbo sniženje u Lori. Kako ste znali, pitali smo jednog gospodina koji se mučio s deset Kerumovih kesa u rukama punim artikala! "Pa već se danima priča po gradu da će Kerum sve dati na sniženje", otkrio nam je Splićanin. Zadovoljan je, pun gepek je natrpao stvarima iz Keruma.

I drugi hvataju što stignu. Sve se žuti pred Lorom. Slika je za pamćenje jer označava kraj Kerumovog trgovačkog imperija zahvaljujući kojem je i pokupovao sve te silne nekretnine, uključujući i hotel Marjan koji mu je došao glave.

Kako smo pisali, sve preostale Kerumove dućane podijelit će između sebe Todorić i vlasnik Studenca Jozo Milavić, koji je već ušao u dućan u Periski. Još iznad stoji natpis Kerum, no boje na prozorima, boje su Studenca...

Pročitajte više