Tragedija kod Karlovca: U svojoj kući smrznuo se 73-godišnjak?

Foto: HGSS

U GORNJEM SJENIČAKU jučer je pronađen mrtav Đuro Kajganić (73). Našli su ga pripadnici karlovačkog HGSS-a koji su cijeli dan intenzivno obilazili teren, osobito na teško pristupačnim mjestima zametenima snijegom, potvrdili su Indexu iz Hrvatske gorske službe spašavanja.

Muškarac je umro u svojoj kući. Na tijelu nema tragova nasilne smrti, a sumnja se da je razlog smrti smrzavanje. Obdukcija je još u tijeku.

Živio je u udaljenoj kući

"U Gornji Sjeničak smo išli po dojavi jednog gospodina koji je bio zabrinut za nekoliko osoba koje žive same u ulicama, kojima do jučer nisu prošle ralice. Istina je da je jučer, neposredno prije nego smo mi došli, ulicom pokojnog Kajganića ralica prošla, ali što se s njim događalo u međuvremenu nije mi poznato", kazao je Ivan Mrljak, aktivist HGSS-a.

Prema njegovim riječima, kuća pokojnog Kajganića nije u malom zaseoku, ali su u tom dijelu karlovačkog naselja kuće međusobno udaljene i po 500-tinjak metara.

HGSS-ovci su nam rekli da danas imaju manje posla nego prošlih dana jer je svuda prestao padati snijeg i ceste su prohodne do svih mjesta.

 

 

 

 

Pročitajte više