Tragedija na Floridi: 79-godišnjakinja pregazila sedam osoba na parkingu, troje ubila!

Screenshot: Youtube

DOREEN LANDSTRA, 79-godišnja starica s Floride, slučajno je pregazila sedam pješaka u nedjelju ujutro dok je izlazila s parkirnog mjesta za invalide na parkiralištu ispred crkve te je pritom ubila njih troje, javlja CNN.

Doreen je izlazila s parkinga u East Bradentonu kada je izgubila nadzor nad svojim terencem, pregazila pješake, prešla preko rubnika i djelomično se strovalila u potok.

Prema riječima svjedoka, bivša voditeljica zbora u crkvi mislila je da je stavila mjenjač u brzinu, ali je umjesto toga krenula unazad.



Ubila je 80-godišnju Johannu Dijkhoff, 70-godišnju Wilheminu Paul i 72-godišnju Margaret Vanderlaan. Četiri ostale osobe zadobile su teške ozljede te su prevezeni u bolnicu na daljnje liječenje.

Landstrin 87-godišnji suprug je u trenutku nesreće također bio u automobilu, ali je prošao bez ozljeda. Staricu je ispitala policija nakon čega su ju pustili da sa svojom obitelji ode kući.

Starica u trenutku nesreće nije bila u alkoholiziranom stanju, a zasad je nepoznato hoće li protiv nje biti podignuta optužnica.

Pročitajte više