Trojica ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći pokraj Šibenika, vozač u životnoj opasnosti

NOĆAS oko 0.40 sati na lokalnoj cesti Šibenik - Zablaće, kod skretanja za autokamp Solaris, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je 35-godišnji vozač iz Slavonskog Broda zadobio teške i po život opasne ozlijede. Ozlijeđena su i dvojica putnika iz automobila - 32-godišnjak iz Đakova je teže, a 32-godišnjak iz Knina lakše ozlijeđen. Kako je izvijestila PU šibensko-kninska, svi ozlijeđeni su zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kad je 35-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Mercedes slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil je u zanošenju sletio s kolnika, udario u kameno betonsko postolje reklame, nastavio nekontrolirano kretanje i prevrnuo se.

Kako su izvijestili iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS), u izvlačenju ozlijeđenih iz automobila sudjelovala je Javna vatrogasna postrojba Šibenik sa šest vatrogasaca i dva vatrogasna vozila.

Protiv 35-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Pročitajte više