U Doboju muškarac bombom raznio ljubavnicu, liječnici se bore za njegov život

Screenshot: Google Maps

ZORICA KNEŽEVIĆ ubijena je danas u sportsko-rekreacijskom kompleksu "Džungla" u gradu Doboju, nakon što je u svađi njezin ljubavnik Muhamed Hadžikadunić aktivirao ručnu bombu, pišu tamošnji mediji.

Eksplozija je na mjestu ubila Zoricu. Ubojstvo je oko 14:30 sati prijavljeno Policijskoj stanici Doboj 1.

Kako doznaje Klix.ba, 46-godišnju Zoricu Knežević, s kojom je bio u vezi, 34-godišnji Muhamed je našao u frizerskom salonu koji se nalazi u spomenutom centru, te joj je prijetio da će je ubiti bombom.

"Zorica je uspjela pobjeći kod susjeda te se sakrila u njegov poslovni objekt. Međutim, Muhamed je došao za njom. Kada je susjed vidio što se događa u njegovom objektu uspio je pobjeći, a svađa ljubavnika se nastavila u njegovoj radnji", rekao je jedan svjedok za Klix.ba.

Dnevni avaz piše kako se pretpostavlja da je motiv ubojstva i pokušaj samoubojstva ljubomora, jer su Hadžikadunić i Knežević bili dugo u vezi. Navodno ga je ljubavnica u posljednje vrijeme izbjegavala i namjeravala s njim prekinuti vezu.

Zorica je nakon eksplozije ostala mrtva na mjestu, a Muhamed je prebačen u dobojsku bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život.

Na mjestu događaja traje očevid.

Pročitajte više