U ruševinama vile u Češkoj pronađena tijela Klicinih suradnika?

Foto: Nestali.hr

ČETIRI mjeseca nakon eksplozije koja je sasvim urušila vilu u češkom gradiću Novom Jičinu, policija je u ruševinama pronašla tijela dvoje nepoznatih muškaraca, objavili su češki mediji.

Češki portal Idnes.cz javlja da je zgrada najvjerojatnije srušena u plinskoj eksploziji. Vila se urušila još 10. siječnja, a istražiteljima je trebalo četiri mjeseca da pronađu tijela jer je objekt trebalo najprije statički osigurati, a zatim i ukloniti ruševine.

Ovu vilu je u 19. stoljeću izgradio vlasnik lokalne tvornice, a zadnjih godina koristio ju je, prema navodima čeških medija, balkanski poduzetnik koji se bavio proizvodnjom aparata za igre na sreću. Navodno je vlasnik vile imao financijskih problema, zbog čega se špekuliralo da je kuća dignuta u zrak kako bi se izvukli novci od osiguranja.

No, u hrvatskim se medijima već neko vrijeme špekulira kako su u ruševinama vile u Češkoj stradali Branko Katušić zvani Indijanac i Branko Mraković zvani Đoli, navodni suradnici nedavno likvidiranog Vinka Žuljevića Klice.

 
 
 

Pročitajte više