Ubojice iz Las Vegasa nosile su pištolje, sačmaricu i pelene za odrasle

Screenshot: FOX

UBOJICE policajaca, Jerad i Amanda Miller, tijekom krvavog pohoda 8. lipnja u Las Vegasu bili su naoružani pištoljima, sačmaricom te posebnom municijom koja može probiti pancirke, javlja AP.

"Jerad i Amanda bili su dobro naoružani i spremni ubiti što više policajaca", izjavio je Doug Gillespie, šerif okruga Clark.

Jerad i Amanda imali su četiri pištolja, sačmaricu, vodu, hranu te pelene za odrasle, a prilikom izmjene vatre u Wal Martu razbili su izlog u kojem se nalazila municija. Pucnjava u Wal Martu trajala je 15 minuta, a Milleri su prema policajcima ispalili 36 metaka dok je policija ispalila 16 hitaca.

Uzeli službene pištolje policajaca

Nakon što su ubili policajce, Igora Solda i Alyna Becka, uzeli su njihove službene pištolje. Policajci su ubijeni tijekom ručka u pizzeriji kada su Jared i Amanda otvorili vatru iz neposredne blizine. Ubili su i prodavača Josepha Wilcoxa koji je pokušao izvaditi svoj pištolj koji je legalno posjedovao.

Tijekom pucnjave u Wal Martu djelić sekunde promijenio je ishod situacije koja se brzo razvijala, kazao je Gillespie.

Policajac Brett Brosnahan došao je licem u lice s iznenađenom Amandom Miller te ju ranio u desno rame. Policajac se povukao prije nego je Jerad, koji je iz torbe izvukao sačmaricu, smrtno ranjen u prsa od stane drugog policajca.

Jerad je umro ležeći potrbuške na podu, a njegova žena ležala je na leđima. Držala je pištolj uperen u Jerada prije nego što ga je prislonila na svoju glavu i povukla okidač.

Pročitajte više