Unatoč upozorenjima, turisti ostavljaju vrijedne stvari u automobilima: Lopovi kradu osobne stvari, fotoaparate i novac

U PROTEKLA 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe, pet krađa te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, priopćila je zadarska policija.

Iz trgovine ukrao cigarete, suhomesnate proizvode i novac

U noći sa subote na nedjelju, u Briševu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu mješovite robe te otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja držanom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Slovenki ukraden fotoaparat i novac


Jučer u poslijepodnevnim satima u Sukošanu, predio Tustica, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 31-godišnje državljanke Slovenije te otuđio fotoaparat i novac u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja držanom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Čehu ukradene osobne stvari vrijedne nekoliko tisuća kuna

Jučer u poslijepodnevnim satima u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Češke te otuđio osobne stvari vlasnika vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja držanom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U Biogradu ukraden fotoaparat

U subotu poslijepodne u Biogradu,  nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 38-godišnjaka otuđio fotoaparat, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Nijemcu ukraden gumenjak
 
U subotu u večernjim satima u Velom Ratu na Dugom Otoku, nepoznati je počinitelj otuđio gumenjak u vlasništvu 55-godišnjeg njemačkog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.        

Pročitajte više