Užas u SAD-u: Peteročlana obitelj pronađena mrtva na svom luksuznom imanju

Screenshot: YouTube/WCCO - CBS Minnesota

PETEROČLANA obitelj koja uključuje muža, ženu i troje djece pronađena je mrtva nakon što se danima nitko od njih nije pojavio u javnosti, piše britanski Mirror.

Policija je pozvana nakon što nitko od njih nije viđen posljednjih dana, a nitko od djece nije se pojavio ni u školi. Brian i Karen Short, te njihovih troje djece, pronađeni su na svom luksuznom imanju na opali jezera nedaleko Minneapolisa, u američkoj saveznoj državi Minnesota. Njihovo imanje nalazi se na jezeru Minnetonka, dvadesetak kilometara udaljeno od Minneapolisa.

Policija za sada sumnja da je riječ o tome da je netko od članova obitelji vatrenim oružjem ubio ostale, a onda presudio i sebi, ali više detalja za sada ne iznosi.

Smrt je potvrdila i Brianova kompanija na svojim web stranicama.

"Nema lakog načina da se ovo kaže. Upravo smo saznali da su Brian i njegova obitelj preminuli. Vijesti kažu da se radi o očitom ubojstvu i samoubojstvu, ali ovo nije potvrđeno od vlasti i nikakvi detalji još nisu pušteni u javnost.

Bez obzira koji su detalji, rezultat je isti... tragičan gubitak za obitelj, prijatelje, suradnike i medicinsku zajednicu", stoji na stranicama Brianove kompanije allnurses.com.

Pročitajte više