VIP zona kod Fani: Supruga komičara Zvonimira Stipičića Miša pala s tribine na koncertu 2Cellos

DUBRAVKA KOPRČINA STIPIČIĆ, supruga popularnog radijskog komičara Zvonimira Stipičića Miša,   teško je jučer stradala na koncertu 2Cellos na Rivi, i to u VIP zoni, koja je, kako to i priliči otkada je gradonačelnik Kerum, smještena u Ćakuli Fani Horvat. Žena je pala s visine od tri metra dok je pokušavala sjesti. Aterirala je ravno pred ulaz u Ćakulu. Ispostavilo se da ograda zapravo ne postoji, već je samo nešto provizorno postavljeno, što ni iz daleka ne udovoljava propisanim standardima zaštite.

Iz VIP zone kod Fani s potresom mozga i slomljenim kralješkom

Stipičić nam je potvrdio nesretni događaj. Nije htio o tužbama, samo želi da mu se supruga što brže oporavi. "Ima potres mozga i slomljeni kralježak. Ostat će u bolnici još četiri, pet dana", kazao nam je popularni Miš, koji je nekoć s Mucalom žario i palio po domaćoj estradi s Pravom kotkom.

Slučaj ispituje policija

Na tribinu u Faninom kafiću bilo je i prije samog koncerta dosta primjedbi. Splićani su se žalili da im je onemogućila slobodnu komunikaciju Rivom. Cijeli slučaj će ispitati splitska policija. Provjerit će je li bilo propusta organizatora. Premda Stipićić o tužbi ne razmišlja, praksa pokazuje da ovakvi slučajevi gotovo u pravilu u izostanku nagodbe završe na sudu. Dubravka Koprčina Stipičić svojedobno je vodila savjetovalište udruge Mirta, koja je brinula o žrtvama obiteljskog nasilja.

Pročitajte više