Želite najzabavniji dom u kvartu?

Foto: PR foto

DOBRE vijesti za zaljubljenike u nove tehnologije ili one koji uživaju u igranju igara! Svi kupci LG-evog OLED i Ultra HD televizora dijagonale 49 inča ili veće u Emmezeti i u Technomarketu do 30. lipnja na dar dobivaju igraću konzolu XBox 360 500GB s dvije igre u paketu. Ovi LG-evi televizori postali su sinonim za vrhunsku kvalitetu slike, a odlikuju se brojnim naprednim značajkama. Uz igraću konzolu Xbox 360, postaju i platforma za izvanredno iskustvo igranja igara i sate zabave s prijateljima i obitelji.

Naime, LG-evi OLED televizori imaju dodatni bijeli podpiksel te prikazuju živopisne boje i beskonačni omjer kontrasta, a kako su cjenovno dosegli cijene trenutnih televizora visoke klase u kućanstvima, očekuje se da će po prodajnim rezultatima nadmašiti LCD TV-e u sljedećih nekoliko godina.

Istovremeno, LG-evi Ultra HD televizori nude prikaz najsitnijih detalja nevjerojatne čistoće koji stvaraju zapanjujuće iskustvo kod gledatelja. Isto tako, Ultra HD televizori omogućuju poboljšanje razlučivosti (upscaling) bilo kojeg sadržaja na Ultra HD kvalitetu slike, za oštru sliku bez zamućenja. I da niste gorljivi gameri, treba znati da kvalitetu slike prati i vrhunsko audio iskustvo pa su ovi televizori idealni za gledanje filmova i reprodukciju glazbe.

LG-evi televizori svojim dizajnom zadovoljavaju estetiku jednostavnog i minimalističkog stila pa se uklapaju u bilo koji interijer, a ako se za kupnju odlučite do kraja lipnja, tu je i program „5 godina sigurnosti“ koji se nastavlja na uobičajeno jamstvo od 2 godine (2+3). Tako su, unutar razdoblja od 5 godina, osigurani besplatni popravci i dijelovi.

Za više informacija posjetite www.lge.hr
 

 
 
 
 

Pročitajte više