Admin splitske stranice koja proziva uhljebe pozvan na razgovor u policiju

Screenshot: Facebook, YouTube

BOJAN Ivošević, splitski aktivist te jedan od voditelja stranice Dnevna doza splitskog nereda, pozvan je u policiju na razgovor.

Dnevna doza splitskog nereda svakodnevno upozorava na komunalne probleme u Splitu i okolici, a nerijetko proziva djelatnike za koje smatra da su za nered krivi.

Prozvao Oparu

Među ostalim, Ivošević je danas prozvao i Oparu, a napisao je i zašto je pozvan u policiju.

"Danas sam pozvan na obavijesni razgovor od strane I. policijske postaje u Splitu.

Povod je bila privatna tužba Grizli komunikacija u suradnji s Udruženjem ugostitelja Split čiji su PR, a koji su podnijeli protiv mene kaznenu prijavu zbog uvrede. Koje točno uvrede nije mi još poznato jer nisam još dobio prijavu.

Ali to nije sve, šlag na tortu je odbijenica gradonačelnika Andre Krstulovića Opare koju sam dobio ovog ponedjeljka za njegovo sudjelovanje na okruglom stolu po pitanju komunalnog reda koji bi se trebao organizirati kad on kaže da je slobodan. Odgovor je bio da nije u mogućnosti prisustvovati okruglom stolu, koji bi bio organiziran kad on je u mogućnosti prisustvovati. Tako da njegove izjave nakon sastanka s navedenim udruženjem kako ne odbija razgovarati s građanskim inicijativama po pitanju komunalnog reda su laž.

Izgleda da je komunalni red novi Marjan. Građane se tuži i ignorira, a s uzurpatorima pregovara. Kako je Društvo Marjan ignorirano i zaradilo prijavu na temu Marjana, a bespravni graditelji imali sastanke s gradonačelnikom, tako i sada se tuži i ignorira građane, a ugostitelji koji su jedan od elemenata nereda imaju sastanke s gradonačelnikom.

Zbog ovakvih stvari #SplitJeKurac, ali zbog ovakvih stvari imam volje i energije borit se s uzurpatorima na svim razinama. Šta mi to triba? Triba nam", napisao je Ivošević na Facebooku.

Javili se i sa stranice

Javili su se i sa stranice Dnevna doza splitskog nereda.

"Drago Udruženje ugostitelja Split i njihovi PRovci prijavu ste poslali na krivu adresu jer naš glasnogovornik nije objavio ono radi čega ste kmečali niti je mogao navedenu objavu ukloniti", napisali su.

Za upit smo pitali i prozvanu agenciju.

"U ovom trenutku, nažalost, možemo samo reći da su svi postupci pokrenuti radi zaštite naših legitimnih prava dok ostale stvari ne možemo komentirati. Pretpostavljamo da su postupci u fazi postupanja nadležnih tijela mjerodavnih za donošenje odluka tako da ni na bilo koji način, a posebno komentiranjem postupaka, ne želimo utjecati na iste", odgovorili su iz Grizli komunikacija za Index.

Pročitajte više