Ahmetović: U HDZ-u vlada bratoubilački rat

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MIRELA AHMETOVIĆ iz SDP-a osvrnula se na odlazak ministra financija Zdravka Marića te na njegovog nasljednika Marka Primorca. Komentirala je da u HDZ-u vlada bratoubilački rat.

"Svatko, a pokazalo je iskustvo, koga odabere Andrej Plenković, ima jednu misiju - uništiti Hrvatsku, izvući što više sredstava za glasače HDZ-a. Ništa drugo ne očekujem ni od novog ministra", komentirala je politička tajnica SDP-a.

 

"Vlada bratoubilački rat u HDZ-u"

Ahmetović kaže da od novog ministra očekuje da se u roku od 10 dana pozabavi problemima Hrvatske te kaže koji je njegov plan za uvođenje Hrvatske u eurozonu. Ahmetović smatra da je Marić to propustio napraviti iako se hvalio velikim uspjesima. Smatra da je Marić pobjegao glavom bez obzira od ulaska u eurozonu i Schengen.

"Već vlada bratoubilački rat u HDZ-u. Naravno da nisu zadovoljni da se na tako važno mjesto nije uhljebio još jedan njihov član. Plenković je morao posegnuti za nestranačkim ljudima. Ili se nitko ne želi svrstati uz Andreja Plenkovića zbog kriminalnog režima koji je ustoličio ili naprosto nema sposobnog HDZ-ovca koji bi vodio takav resor", rekla je Ahmetović.

 

Pročitajte više