AHSP: HRT traži novac za gostovanje, članovi stranke pokucali na vrata ravnatelja Radmana

Screenshot: HRT/YouTube

PREDSJEDNIK Autohtone Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec tvrdi da HRT provodi blokadu njegovu političke opcije zbog čega su predstavnici pravaša danas pokucali na vrata glavnog ravnatelja Gorana Radmana.

Povod za dolazak je bio izostanak novinara HRT-a na tiskovnoj konferenciji u Koprivničko-križevačkoj županiji gdje A-HSP sudjeluje u vlasti.

Keleminec je u nedavno obljavljenom prosvjednom pismu objavljenom na HOP-u ustvrdio da HRT provodi cenzuru i da javna televizija pogoduje vodećim strankama dok zanemaruje druge.

"Hrvatska radio televizija je javna televizija i nije televizija vaših odabranih stranaka. Vidimo da konstantno pružate medijski prostor neparlamentarnoj stranki Most, stranci gradonačelnika jednog manjeg grada Metkovića. Pitam se zašto? Tko iza toga stoji? Nije li možda u pitanju novac?," napisao je i potom iznio tešku optužbu da je HRT tražio novac kako bi mu omogućio nastup na televiziji.

> AHSP: Ukinut ćemo LGBT udruge i ovrhe, otpisati dugove, povećati mirovine za 15 posto

"Ovog puta vam poručujem da više neću šutjeti i javno ću progovoriti da se od mene tražio novac za nastup na vašoj hrvatskoj televiziji," piše Keleminec i dodaje da ima dokumentaciju koja potkrepljuje njegove tvrdnje.

Predsjednik A-HSP u nastavku traži da ga HRT pozove na gostovanje u emisije poput Otvorenog, prekine cenzuru i medijsku blokadu njega osobno i njegove stranke.

Pročitajte više