Alterbox u Ženevi izlaže vlastitu web-messaging platformu

ALTERBOX će izložiti AlterUM - svoje napredno rješenje za web-messaging, integrirano s najnovijom Iskratel SI2000 NGN platformom i njihovim IP telefonom, 12 - 18 listopada 2003, na ITU Telecom World 2003, u Ženevi, Švicarska. Alterbox i Iskratel zajednički izlažu ovo vrhunsko rješenje u Ženevskom Palexpo, na štandu 7038, hala 7.

Kao rješenje integrirano s Iskratelovom NGN platformom, AlterUM stvara potpuno nove mogućnosti ponude novih usluga za poslovne i privatne pretplatnike. Ove usluge uključuju Web pristup svim tipovima poruka - e-mail, SMS, MMS, glasovnim i faks porukama, adresaru, rokovniku, foto albumu ali i AIC-u (kontaktni centar / interakcijski centar).

Korištenjem Iskratelovog IP telefona korisnici mogu direktno primati i slati poruke glasovne, e-mail i SMS poruke.

AlterUM

AlterUM predstavlja slijedeću generaciju rješenja za rad s porukama preko Weba (Web messaging) s velikim mogućnostima usluga počevši od kompletnog unified messaging sustava što uključuje glas, faks, chat, e-mail, SMS i MMS, ali i napredne mogućnosti kao što su kolaboracija, kalendar, antispam, antivirus, obavijesti o primitku poruka te njihovo prosljeđivanje. Na taj način se omogućava upotreba jednog komunikacijskog uređaja za pristup svim tipovima poruka, bez obzira gdje i kad su potrebne
svojem korisniku.

Pregled osobina:
• Jedan od najintuitivnijih načina koji Web korisnicima pruža kompletnu paletu mogućnosti pristupa porukama i ostalim sadržajima
• Dodatna korisnička sučelja (WAP, PDA, POP, IMAP ili TUI) povećavaju dostupnost mogućnostima AlterUM-a
• Prilagodljivi filtri pomažu pri jednostavnošću organiziranja poruka te omogućavaju različite oblike podsjetnika (notifikacija) koristeći MWI, SMS ili vanjski e-mail
• Izuzetno brza pretraga svih sadržaja; kriteriji pretrage mogu lako biti pohranjeni za ponovnu uporabu
• Osobni adresar (može biti prebačen i s korisnikovog lokalnog računala)
• Visoko prilagodljivo sučelje, uključujući višejezičnu podršku i on-line pomoć
• Rokovnik, kalendar i podsjetnici (TODO) s različitim mogućnostima alarma
• Ugrađena provjera pravopisa
• Mogućnost dijeljenja različitih sadržaja među AlterUM korisnicima olakšava rad grupama korisnika
• Foto album pohranjuje, pokazuje i organizira slike
• Ugrađena Antispam i Antivirus tehnologija
• AIC – Web inteligentni kontaktni / interakcijski centar s mogućnostima integracije sa popularnim CRM, ERP i helpdesk rješenjima
• Otvorenost ka tehnologijama i aplikacijama drugih proizvođača omogućena jednostavnom integracijom korištenjem XML-RPC ili SOAP

Iskratel SI2000 NG pregled

Iskratel predstavlja svoje najnovije proizvode, zajedno sa svojom vizijom mrežnog razvoja i aplikativnih rješenja za suradnju tradicionalnih TDM mreža s NGN (Next Generation Network) tehnologijama.

Zasnovano na najnovijim otvorenim standardima i visoko modularnoj (skalabilnoj) platformi SI2000 NG, Iskratel nudi kompletnu paletu NGN komponenti za izgradnju rješenja kako za nove tako i za postojeće operatore. Iskratelovo konačno NGN rješenja prihvaća izazov bilo da je potrebno napraviti štedljivo rješenje za velike tvrtke ili se radi o stvaranju i ponudi novih usluga.

Zasnovano na SI2000 NG arhitekturi sa zajedničkom upravljačkom platformom, moguće je koristiti već postojeće PSTN usluge, ali se mogu stvoriti i novi, profitabilni servisi. Pripremljena su rješenja ne samo za standardne telecom i podatkovne mreže, već prvenstveno za NGN i konvergentne mreže.

Iskratel IP telefon je oblikovan tako da radi zajedno sa SI2000 obitelji VoIP gatewayima, dajući korisniku sve dodatne usluge dostupne u ISDN svijetu. Usuglašen je s H.323 v2, te može prenositi pozive glasom preko paketnih mreža. Svojemu korisniku dozvoljava stvarnu slobodu i jednostavnost uporabe izborom dodanih telefonskih imenika, popisa poziva, tipkama za skraćenice te korisnički definiranim melodijama za svaki broj pohranjen u memoriji.

ITU Telecom World 2003

ITU Telecom World, svojevrsne Olimpijske igre telekom svijeta (održavaju se svake 4 godine) 2003 biti će ovogodišnje ključno sastajalište svih onih koji vode globalnu telekomunikacijsku politiku, vodećih u telekom industriji, te inovatora. World 2003 kao događaj uključuje i veliki sajam i forum. Na sajmu se predstavlja opsežna paleta s telekomunikacijama povezanih proizvoda i usluga.

Forum će za svojom govornicom ugostiti vodeće ljude sektora, svojevrsne vizionare ove industrije, predstavnike regulatora, razvojnih agencija i vlada cijeloga svijeta. Organizator WORLD 2003 je The International Telecommunication Union (ITU), specijalizirana agencija Ujedinjenih naroda odgovorna za telekomunikacije. Uspješnim okupljanjem predstavnika i iz vladinih i privatnih sektora, ITU TELECOM je jedini organizator telecom događaja koji uistinu ima globalni mandat.

Najavljeno je prikazivanje najnovijih tehnologija, proizvoda i usluga što uključuje: širkopojasne mreže, bežične mreže, Internet, mobilna rješenja, fiksna telefonija, satelitska komunikacija, servisi s dodanom vrijednošću, radio difuzija, telekomunikacijske mreže, računalna oprema i programska rješenja, komponente i dodatna oprema.

Iskratel

Iskratel je vodeća Slovenska telekomunikacijska tvrtka prisutna na svim svjetskim tržištima, a ima preko 1500 zaposlenih. Njihova vlastita kompletna poslovna rješenja omogućuju ispunjavanje potreba i želja postojećih i novih operatora. Učinkovito kombiniraju brzo rješavanje zadataka s planiranjem, oblikovanjem mreže, obukom i podrškom prodaji.

Iskratel s ponosom navodi: "Uvijek slušamo naše kupce, pokušavamo razumjeti njihove probleme i pronaći optimalna, po njihovoj mjeri skrojena rješenja. Naš je najvažniji zadatak zadovoljan kupac, jer znamo da je to jedini način za uspostavu dugoročne suradnje.

Pročitajte više