Američka ambasada pozvala tromjesečnu bebu na razgovor zbog terorizma

Screenshot: YouTube
 
AMERIČKA ambasada u Londonu pozvala je na službeno ispitivanje tromjesečnu bebu zbog sumnje da je "terorist", piše Express Tribune.
 
"Ispitali" bebu zbog terorizma, genocida, špijunaže i sabotaže
 
Obitelj Kenyon spremala se na put izvan države i djed Paul je slučajno na unukovoj prijavnici za vizu označio odgovor DA na pitanje:
 
"Hoćete li se upustiti ili ste se ikada upustili u terorističke aktivnosti, špijunažu, sabotažu ili genocid?" Srećom, problem je riješen u londonskoj ambasadi gdje je beba "ispitana".
 
"Sabotirao je i previše pelena, ali to nismo rekli u ambasadi"
 
"Mali Harvey bio je dobar tijekom cijelog razgovora i nije ni jednom zaplakao. Razmišljao sam o tome da ga odjenem u narančasto, ali predomislio sam se", našalio se djed i dodao: "U ambasadi uopće nisu imali smisla za humor i nisu mogli vidjeti smiješnu stranu pogreške".
 
"Nisam mogao vjerovati da ne shvaćaju da je ovo zaista bila pogreška i da tromjesečna beba ne može nikome nauditi", dodao je Kenyon.
 
"Očito se nikada nije upustio u genocid ili špijunažu, ali sabotirao je i previše pelena, iako smo tu informaciju prešutjeli u ambasadi".
 
"Da ste terorist, sumnjam da biste to označili na prijavnici za vizu"
 
Obitelj je morala odgoditi put i na kraju ih je koštao ukupno 3000 funti više.
 
Kenyon je izjavio: "Bila je to vrlo skupa pogreška, ali nadao sam se da će američka ambasada shvatiti da je to zapravo vrlo jednostavna greška te da ćemo proći bez cijele ove procedure".
 
"Da ste terorist, sumnjam da biste odgovorili DA na to pitanje na prijavnici za vizu", zaključio je Kenyon. 

Pročitajte više