Američki specijalac pretukao dva dječaka u Beogradu

PRIPADNIK američke vojske, star oko 40 godina, pretukao je dva dječaka od 14 i 16 godina u Beogradu i zadao im lakše ozljede jer su mu navodno kamenčićima gađali prozor stana u kojem živi sa suprugom, piše srpski Alo.

Naime, nekoliko dječaka starih između 14 i 16 godina okupilo se preksinoć ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog kako bi se družilo. "Bijesan zbog toga što smo mu bili ispred zgrade, susjed Amerikanac prvo je vikao na nas, a zatim i izašao iz stana. Uhvatio je moja dva dobra prijatelja i počeo ih tući. Mislim da je to radio rukama i nogama. Odmah smo pozvali policiju i hitnu pomoć", ispričao je jedan od dječaka dodajući kako su ih Amerikanac i njegova žena stalno maltretirali.

Prije nekoliko dana, ispričao je, izrezali su im nogometnu loptu koja je pala na njihovu terasu. Policija je isti dan napravila očevid, no nijedan prozor na stanu obitelji američkog vojnika nije bio razbijen.

Alo piše kako su stanari zgrade u kojoj živi američki vojnik prejučer pozvali beogradsku policiju i žalili se na njegovo ponašanje. U popodnevnim je satima došlo do kulminacije sukoba kada je on istukao dječake. Prema još neslužbenim informacijama, Amerikancu slijedi kaznena prijava. 

Pročitajte više