HDZ Milanoviću: Vrhovni šarlatan bezočno laže

Foto: Marko Juric/PIXSELL

Zoran Milanović danas je, na obilježavanju Dana grada Zlatara, rekao da je Hrvatska dno Europske unije kada se gledaju bivše socijalističke države te da je jedina lošija Bugarska. "Svako jutro molimo Boga da joj se ništa ne dogodi da ima tko biti zadnji", poručio je Milanović.

Odgovorio mu je HDZ na Facebooku:

"Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije - bezočno laže!

Dok i dalje izbjegava odgovoriti na pitanja o svom debaklu na izborima, kao i na upite o pogodovanju ruskom ortaku i o tome za čije je strane interese radio i od koga je uzimao novac kao "konzultant", Kršitelj Ustava i izborni gubitnik Milanović opet - laže. Sitni zavidnik ne miri se s tuđim uspjesima.

"Vrhovnom lažljivcu, narod je 17. travnja rekao jasno - NE"

Tako mu se priviđa da je i dalje 2015. i da Hrvatsku vodi SDP-ova Vlada nacionalne katastrofe - kada smo s njim kao najgorim premijerom u povijesti bili na 61 posto prosjeka razvijenosti EU. No danas je Hrvatska - nakon dva mandata Andreja Plenkovića na 76 posto prosjeka EU-a, čime je dostigla Mađarsku, a prestigla Slovačku, Grčku i Latviju - premda su te države znatno prije nas postale članice EU. To najbolje pokazuje razliku između odgovornog vođenja zemlje i Milanovićeva lijevog šarlatanstva.

Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. travnja rekao jasno - NE! Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i Vladu", poručio je HDZ. ‎

 

Pročitajte više