Amerikanac ispekao djevojku na roštilju

U BIZARNOM zločinu koji je šokirao američku javnost, Thimothy Wayne Shepherd ubio je svoju bivšu djevojku, raskomadao je, a zatim ispekao na balkonskom roštilju, prenosi AP.

Najmanje dva dana su susjedi u stambenom kompleksu zamjećivali oštar miris, crn dim i plamen koji je sukljao sa dva roštilja postavljena na balkonu stana na drugom katu, i pitali se što se događa u stanu 27-godišnjeg Shepherda i što peče već danima na roštilju. Nakon toga ih je potresla strašna istina.

Prema policijskom izvješću, Shepherd je raskomadao, a zatim ispekao tijelo svoje bivše djevojke, 19-godišnje Tyneshe Stewart. Od njenog tijela nije preostalo ništa.

"Jednostavno ne znam što bi mislila o ovome. Mislila sam da je drag i normalan dečko. Izgleda da nikad ne možete znati tko vam zapravo živi u susjedstvu." - rekla je šokirana Louise Evans, čiji se balkon nalazi nasuprot Shepherdovom.

Shepherd je priznao policiji kako je zadavio i raskomadao Stewart, inače brucošicu Sveučilišta A&M u Teksasu, kada je došla kući za proljetne praznike, a sve zato što je bio ljut zbog toga što je ona imala novog dečka.

Stewart je posljednji put viđena 15. ožujka. Njen nestanak je prijavljen četiri dana kasnije, a 20. ožujka je policija započela istragu. Prema riječima Shepherdovih susjeda, 16. ožujka su primijetili kako se na Shepherdovom balkonu događa nešto čudno, a počeo se širiti i neugodan miris.

"Miris je bio oduran. Pitala sam se što spaljuje? Ne kuha, već spaljuje. U tome je bila razlika." - rekla je Evans koja je također zamijetila Shepherdovo "roštiljanje" na balkonu.

I.M.
Foto: Kiro TV

Pročitajte više