Amerikanac koji je žigosao dva sina i kćer oslobođen optužbi za zlostavljanje djece

39-GODIŠNJI Mark Seamands oslobođen je optužbi za zlostavljanje svoje djece nakon što ga je njegova sada već bivša supruga prijavila zbog žigosanja dva sina i kćeri, prenosi danas britanski Daily Mail.

Seamands, koji je u vrijeme izvršenja spornog djela bio u procesu razvoda od svoje supruge, urezao je slova SK (Seamands Kids – Seamandsova djeca) na prsa 13-godišnjeg i na podlakticu 15-godišnjeg sina, dok je 18-godišnju kćer "označio" urezavši joj slova na stražnjem dijelu noge.

Neobičan način za ponovno okupljanje razorene obitelji

Svoj je suludi čin otac objasnio željom da razorenu obitelj tako ponovno ujedini, no njegov pokušaj nije razumjela supruga, koja je, užasnuta onim što je vidjela na tijelima svoje djece, muža prijavila policiji, pa je slučaj završio na sudu.

No neobičan se obrat dogodio kad su pred sudskim vijećem obojica sinova stali na očevu stranu, tvrdeći kako su svojevoljno prihvatili očev prijedlog da ih se žigoše, te su izjavili da su ponosni na oznaku pripadnosti obitelji koju će nositi cijeli život. Seamands je optužen samo za zlostavljanje dvojice sinova, ali ne i za ozljeđivanje kćeri, jer je sud protumačio kako je 18-godišnja kćer bila punoljetna i svjesna postupaka svojeg oca, te da je i ona svojevoljno pristala na žigosanje. Seamands je također pred sudom pokazao istu oznaku koju i sam nosi.

Pročitajte više