Amerikanac se ubio nakon što mu je presađeno srce samoubojice

69-GODIŠNJI Sonny Graham ubio se hicem u vrat, na isti način kao i muškarac od kojeg mu je prije 12 godina presađeno srce.

Njegova supruga Cheryl tako je sad ostala dvostruka udovica. Ona je, naime, bila i supruga Terryja Cottlea, od kojeg je Grahamu prije 12 godina presađen organ. Liječnici su mu 1995. dali još samo šest mjeseci života zbog zatajenja srca, ali prikladni je donor pronađen u posljednji tren.

Nakon što mu je srce presađeno Sonny je želio upoznati obitelj muškarca koji mu je spasio život. Sa Cheryl se počeo dopisivati, a zatim ju je i upoznao. Uskoro su se zaljubili i vjenčali, pišu američki mediji. Njih dvoje su iz prijašnjih brakova zajedno imali šestero djece i šestero unučadi, a, prema pisanju medija, živjeli su u sretnom braku, te je Grahamovo samoubojstvo svih iznenadilo.

Grahamovi prijatelji ispričali su kako nije pokazivao znakove depresije i po ničemu se nije moglo zaključiti da se sprema na tako radikalan potez. Znanstvenici tvrde kako su već ranije zabilježeni slučajevi u kojima je primatelj organa poprimio neke od donorovih osobina.

J.C.
Foto: 2news.tv

Pročitajte više