Amerikanac ubio svoje troje djece pa sebe

OTAC koji je navodno oteo svoje troje djece ranije ovog mjeseca, u američkoj državi Georgiji, ubio je  svoju djecu i sebe, javlja ABC News.

"Tijela troje djece i muškarca su pronađeni popodne, nedugo nakon ručka, od strane osobe koja je šetala tim područjem. Ta je osoba nazvala hitnu službu i mi smo došli na mjesto događaja", izjavio je Charles Rowe, zamjenik šefa policije u Columbusu, Georgiji.

Rekao je kako policija istražuje mjesto događaja, ali nije htio dati bilo kakve druge detalje, kao što su uzrok i vrijeme smrti.

U izvješću policije stajalo je kako je Eddie Harrington oteo svoju djecu 5. ožujka, a nakon njihovog nestanka FBI je raspisao tjeralicu za njim na kojoj je vrlo jasno pišalo: "Harrington je navodno suicidalan, nasilan i ima ozbiljne psihičke probleme".

Majka djece, Agena Battle, prošli je tjedan rekla kako je nazvala Harringtonove roditelje, prije nego što je kontaktirala policiju, međutim njegovi roditelji se nisu čuli s njim. Dodala je kako misli da je on "na rubu", ali da ga ne krivi zbog toga.

"Moje kćeri, Aliyah i Agena, stare su samo 23 mjeseca. Moj sin, Cedrick, je trogodišnjak. Moja se djeca ne mogu brinuti za sebe. Molim vas, pomozite mi", molila je za pomoć uplakana majka na konferenciji za novinare u Columbusu prošloga tjedna.

Država Georgija izdala je uhidbeni nalog za Harringtona zbog okrutnosti prema djeci 6. ožujka, a četiri dana kasnije okružni sudac Middle Districta u Georgiji izdao je dodatan nalog za nezakonit bijeg pred zakonom.

B.V.
Foto: ABC News

Pročitajte više