Amerikanka ubila svoje dvoje djece, pokušala i treće? Uhićena je u Britaniji

Foto: Colorado Springs Police Department

Kimberlee Singler iz Colorada, osumnjičena za ubojstvo svoje dvoje djece i pokušaj ubojstva trećeg djeteta, uhićena je u Ujedinjenom Kraljevstvu, priopćila je lokalna policija. Vlasti su izdale nalog za uhićenje Singler zbog optužbi za ubojstvo i pokušaj ubojstva nakon što su njezin 7-godišnji sin i 9-godišnja kći pronađeni mrtvi u kući, a njezina 11-godišnja kći završila u bolnici.  

Policija je 19. prosinca, nakon dojave o provali, stigla u Singlerin dom. Ondje je pronašla tijela njenih sina i kćeri, Singler i njenu preživjelu 11-godišnju kćer, koje su obje odvezene u bolnicu. Policija je prvotno smatrala da je Singler bila žrtva provale, ali je kasnije tijekom istrage postala osumnjičena. U početku je surađivala s policijom, ali je zatim prestala te službenici nakon nekog vremena nisu mogli stupiti s njom u kontakt. 

"Sve dok nismo imali dovoljno optužujućih okolnosti, nismo je mogli zadržati u pritvoru", rekla je ranije za CNN Ira Cronin, glasnogovornica policijske postaje Colorado Springs. Njezina 11-godišnja kći puštena je iz bolnice nekoliko dana nakon incidenta. Trenutno se oporavlja od ozljeda i nije s majkom. 

Pročitajte više