Amerikanka zbog "Nintenda Wii" umrla u najgorim mukama

28-GODIŠNJA Jennifer Strange iz kalifornijskog grada Sacramenta je preminula uslijed akutnog trovanja vodom izazvanog sudjelovanjem u radijskoj igri čiji je pobjednik trebao biti nagrađen igraćom konzolom "Nintendo Wii".

Igru je organizirala radijska postaja KDND 107.9, a sudionici su imali zadatak popiti što je moguće više čaša vode prije nego što odu na zahod.

Jedan od sudionika je bio i James Ybarra koji tvrdi da su čaše od 2,5 dl trebali piti svakih 15 minuta. "Mislio sam da će biti lako", tvrdi Ybarra, "ali sam odustao nakon pete čaše".

Organizatori natjecanja su sudionike upozorili da odmah odustanu čim se počnu osjećati loše te ne riskiraju svoje zdravlje, ali Jennifer Strange, po svemu sudeći, to upozorenje nije poslušala.

U petak je mrtvo tijelo Jennifer Strange pronašla njena majka, nakon što su je Jenniferine kolegice s posla javile da je otišla kući žaleći se na snažnu glavobolju.

John Geary, potpredsjednik i marketinški direktor Entercom Sacramento - tvrtke koja je vlasnik radio-postaje - tvrdi da je njegovo osoblje šokirano viješću i da tek treba utvrditi kako je došlo do tragedije.

Ybarra, inače, tvrdi da je razgovarao s Jennifer Strange i da je na njega ostavila dojam "fine gospođe", te da mu je rekla kako u natjecanju sudjeluje radi svoje troje djece.

D.A.

Pročitajte više