Ana Jelinić: Hloverka ekipu Dossier.hr-a izbacuje iz sobe!

"NITKO me nije obavijestio da se u sobu u kojoj sjedi novinarska ekipa Dossier.hr-a useljava Hloverka Novak Srzić sa još dvoje ljudi", kazala nam je Ana Jelinić, bivša urednica istoimene emisije koju je Hloverka i smijenila. Kako nam je kazala Jelinić, osam ljudi iz ekipe moraju napustiti sobu u koju će se useliti Hloverka Novak Srzić i Dražen Majić te još jedna osoba, a da ih prethodno o tome nitko nije obavijestio.

"Renato Kunić s nama nije razgovarao o tome. Za tu smo informaciju saznali od radnika", objašnjava Jelinić i dodaje kako nikome nije jasno gdje se oni sele jer mjesta u kući, kaže, nema. Jelinić također nije jasno zašto se Hloverka seli u njihovu sobu kada može biti u sobi emisije "Otvoreno" u kojoj je bila i prije nego što je postala glavna urednica Informativnog programa.
"Zar mislite da je ova situacija s Hloverkom sada slučajnost?", upitala nas je Jelinić.

HRT: Sve je prethodno dogovoreno s Anom Jelinić

Međutim, glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić opovrgnuo je da v.d. glavnog urednika IP-a Renato Kunić nije obavijestio Anu Jelinić o selidbi. "Ana Jelinić se u dogovoru s glavnim urednikom Informativnog programa seli u 'Hrvatsku uživo' gdje će i fizički sjediti". Na pitanje što će biti s ostatkom ekipe Dossier.hr-a, Družijanić kaže kako će oni biti preseljeni na "crveni desk" gdje će biti s ostalim novinarima IP-a.

Pročitajte više