Ante Bekić i Želimir Belić dobitnici HRT-ove nagrade Ivan Šibl za 2002.

OVOGODIŠNJI dobitnici nagrade Hrvatske radiotelevizije "Ivan Šibl" za višegodišnja izvanredna dostignuća na području radijskog i televizijskog stvaralaštva su komentator Ante Bekić s Hrvatskog radija (HR) i redatelj Želimir Belić s Hrvatske televizije (HTV).

Dobitnici će nagrade primiti na svečanosti u povodu Dana HRT-a 15. svibnja, a tom će prigodom biti uručene i godišnje nagrade istaknutim zaposlenicima HTV-a i HR-a.

Ovogodišnji dobitnici godišnjih nagrada HRT-a za osobit doprinos u radijskom programu, te za unapređenje tehničkih uvjeta, kakvoće i izvedbe programa su Antun Buntak, Sanja Halilović, Vedrana Vrhovnik, Glazbeni program HR-a i Programsko tehnička ekipa HR-a.

Za doprinos televizijskom programu nagrađeni su djelatnici HTV-a Tena Perišin, Nataša Starčević, Božo Sušec, Ivica Šuntić, Ivica Tomas i Živorad Tomić.

Godišnju nagradu za osobit doprinos u obavljanju složenih stručnih poslova koji doprinose općem boljitku u odvijanju cjelokupne djelatnosti HRT-a dobili su Vlasta Rostohar, Krešimir Štagljar i Marijan Vidosavljević, priopćeno je s HRT-a.

(Hina) am so

Pročitajte više