Apple i Adobe održali prezentaciju "Digital Life"

TVRTKE PowerCom sistemi i HSM informatika u suradnji s tvrtkama WoodWing i Adobe Systems Incorporated jučer su u Cinestaru pokazali kako povećati efikasnost i kreativnost u multimediji kroz prezentaciju namijenjenu profesionalcima.

Prezentaciju je otvorio Nikola Francetić, član uprave EPH koji je istaknuo važnost implementacije novih medija u svijetu informacija u svrhu bržeg, jednostavnijeg i dostupnijeg širenja informacija. Gost iz Apple Europe, Alen Rosenfeld, predstavio je neka moguća rješenja iz tvrtke Apple koja bi profesionalcima pomogla ubrzati svakodnevni posao čime bi povećali efikasnost, ali i ostali pri onome "Vrijeme je novac".

Manfred Witteman prisutne je upoznao s konceptom "blended media2, ključnim za WoodWing Smart Newspapers rješenje koje izdavačima omogućuje integriran radni proces, kako za tisak tako i za online izdavaštvo.

Prezentaciju su nastavili Ivan Hlušička, Adobe prezenter i Dejan Rogan iz HSM informatike koji su ukratko pokazali neke od mogućnosti Adobe Creative Suitea 3. Za prezentaciju CS3 bilo bi potrebno odvojiti cijeli dan stoga su prezenteri poseban naglasak stavili na Adobe In-Design, Adobe Bridge, Photoshop i Adobe Ilustrator uz, naravno, njihovu interakciju s Adobe Flashom.

Pored prezentacija u predvorju su tvrtke poput iStylea, Snažna Računala, Finder d.o.o. Xerox, Algebra i Audio Video Consalting predstavili svoju ponudu računala i prateće opreme i video kamera.

V.M.

Pročitajte više