Argentinski Fritzl više od 20 godina silovao vlastitu kćer koja mu je rodila osmero djece

Screenshot: Diario Panorama/Youtube

ARGENTINSKA policija uhitila je 56-godišnjeg muškarca zbog sumnje kako je 22 godine sustavno silovao vlastitu kćer koja mu je rodila osmero djece, javlja Daily Mail.


Domingo Bullicio uhićen je u Loretu, gradu na sjeveru zemlje, a lokalni su mediji slučaj usporedili s onim Austrijanca Jozefa Fritzla koji je u zatočeništvu godinama držao kćer Elizabeth.

Bullicia se sumnjiči da je vlastitu kćer Antoniu pretvorio u seksualnu robinju kad je imala samo devet godina, nakon što ga je napustila supruga koja je sa sobom odvela troje djece.

Nakon što je njegova, danas 31-godišnja kćer uspjela pobjeći s imanja u mjestu Santiago del Estero i prijavila oca, monstrum se dao u bijeg te ga je nakon gotovo mjesec danas skrivanja uhvatila policija.

Antonia je lokalnim novinama kazala kako ju je vlastiti otac zlostavljao još otkad je bila dijete i to često pred drugom djecom.

"Otkad je moja majka otišla, ja sam ocu postla druga supruga. Tukao me je i naganjao letvom po kući. Prijetio je da će me ubiti ako ikome nešto kažem", kaže Antonia.

Domingova kći i danas se boji za svoj i život svoje djece jer joj prijete očevi rođaci koji žele da povuče tužbu.

"Želim da trune u zatvoru", kazala je Antonia.

Pročitajte više