Auto srušio biciklista kod Čakovca, odbačeni bicikl udario motociklista, dvojica ozlijeđenih

Screenshot: Google Maps

JUČER oko 17:35 na cesti D-20 (benzinska postaja) kod Svetog Križa dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, javlja policija. 

Vozač osobnog automobila slovačkih nacionalnih oznaka, 21-godišnjak s područja Zagrebačke županije, krećući se iz smjera zapada u smjeru istoka vozilom je udario u bicikl kojim je upravljao 60-godišnjak s područja općine Orehovica. 

Nakon udara vozač bicikla pao je na kolnik, dok je bicikl odbačen u lijevu stranu gdje ga je udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak s područja grada Čakovca, a nakon čega se motociklist prevrnuo i pao na kolnik. 

Biciklist zadržan na liječenju

Vozači motocikla i bicikla su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod vozača motocikla utvrđene lake tjelesne ozljede, dok je vozač bicikla zadržan na liječenju, a ozljede će biti naknadno okvalificirane. 

Na mjesto događaja izašla je državna odvjetnica koja je vodila očevid. Vozač motocikla za vrijeme vožnje nosio je propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu. Od 17:55 do 22:10, za vrijeme obavljanja očevida, promet je na navedenoj dionici bio zatvoren te se odvijao obilazno prostorom benzinske postaje.

Pročitajte više