Bačić: Prije će presušiti more u Dubrovniku, nego što će HDZ izgubiti Dalmaciju

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Veliki predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice u Dubrovniku održan je na Trgu oružja. Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković došao je u pratnji ministra Branka Bačića, gradonačelnika Mate Frankovića, brojnih članova stranke i ostalih simpatizera, piše Dubrovački dnevnik.

"Atmosfera je sjajna, bili smo u IX. izbornoj jedinici, a evo danas i u X. Tu smo da podržimo listu čiji je nositelj Branko Bačić. Ovo je jedna od najjačih lista i uvjeren sam da će rezultat biti sjajan. Inače gdje god dođemo atmosfera je dobra, zrači potporom i uvjeren sam kako ćemo ostvariti dobre rezultate", poručio je Plenković.

"Pokazali smo da znamo upravljati Hrvatskom"

Nositelj liste za X. izbornu jedinicu Branko Bačić istaknuo je kako, družeći se s građanima, osjeća povjerenje i podršku HDZ-u.

"Ta podrška i povjerenje rezultat su našeg rada i zalaganja da Hrvatsku učinimo boljom. Hrvatska je danas bolje društvo i uređenija država. Radili smo na osnaživanju gospodarstva, dizali standard sugrađana, gradili smo Hrvatsku srcem i znanjem i to mi na jugu možemo najbolje potvrditi. Ako se negdje to iskazalo, to je ovdje, jer smo izgradili Pelješki most i pokazali smo da znamo upravljati Hrvatskom", kazao je Bačić.

"Prije će presušiti more, nego što će HDZ izgubiti Dalmaciju"

Zbog postignuća, dodao je Bačić, uvjeren je kako će rezultat za HDZ biti dobar.

"Prije će presušiti more ispred stare gradske luke u Dubrovniku, nego što će HDZ izgubiti Dalmaciju. Ovi naši politički suparnici nisu nam neprijatelji, premda svjedočimo uvredama i optužbama svaki dan. Ali postoji stara poslovica koja govori da čovjek, kada nema ništa dobro reći o sebi, onda mu ne preostaje ništa nego govoriti loše o drugima. To je iz nemoći, jer nije lako ići u sraz sa strankom koja je sve ciljeve ispunila.

Zato, dragi moji prijatelji, kad je teško onda smo zajedno s hrvatskim narodom. Bit ćemo pobjednici 17. travnja i pobijedimo u X. izbornoj jedinici i cijeloj Hrvatskoj", poručio je Bačić.

Pročitajte više