Bandić na "izbrisanom" teritoriju: Neka se slegne magla, a fanfare stišaju, bit će bolje

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić danas prilikom otvaranja dječjeg vrtića u naselju Sopnica-Jelkovec u Sesvetama nije želio komentirati subotnje izbacivanje iz SDP-a svojih najbližih suradnika.

"Neka se slegne magla, a fanfare stišaju, bit će bolje. Svatko ima pravo odabrati svoj životni, ali i politički put i u tome treba biti dostojanstven", kazao je Bandić te dodao kako će, ako nešto bude želio reći o najnovijim događajima vezanima uz bivšu stranku, to kazati u Skupštini grada.

Bandić će za komentiranje Josipovića pričekati njegove prve poteze

Zanimljivo je da je danas Bandić boravio u Sesvetama gdje je raspuštena "njegova" organizacija SDP-a za koju je stranka procijenila kako se može raščistiti samo reevidencijom članstva. Kako nije želio komentirati svoju bivšu stranku i njezine postupke prema njegovim najbližim suradnicima, Bandić se nije želio upuštati niti u komentiranje pobjednika predsjedničkih izbora Ive Josipovića.

Svoje komentare o Josipoviću, njegov protukandidat u drugom krugu, izreći će nakon što novi predsjednik počne vuči svoje prve poteze. Bandić je u naselju Sopnica-Jelkovec otvorio vrtić vrijedan gotovo 17,5 milijuna kuna, a u njemu će svoj boravak naći 180 djece.

Pročitajte više