BB Valentina tvrdi da je žrtva policijskog zlostavljanja

VALENTINA TASIĆ, 26-godišnja vlasnica pedikerskog salona u Splitu, široj javnosti poznata po nastupu u prvoj sezoni reality showa "Big Brother", za splitski list "Slobodna Dalmacija" tvrdi da je bila žrtvom policijskog zlostavljanja.

Incident se zbio tijekom vikenda kraj popularnog splitskog noćnog kluba "Tribu" kada je automobil Valentine Tasić zaustavila policijska patrola, natjeravši bivšu zvijezdu "Big Brothera" da napravi alko-test. Nakon što je ustanovljeno da Valentina ima 0,12 promila alkohola u krvi, naplaćena joj je kazna i oduzeta vozačka dozvola.

Valentina Tasić tvrdi da nema primjedbi na rad policije, koliko na činjenicu da se u postupak umiješao Igor Jerković, djelatnik Druge policijske postaje u Splitu.

Jerković je u dugogodišnjem sukobu s obitelji Tasić, čiji je susjed u Okrugu Gornjem kraj Trogira, a nedavno je, prema Valentininim tvrdnjama, protiv nje svjedočio u jednom sudskom postupku.

Vidjevši o kome se radi, Jerković je namjerno otezao cijeli postupak, tako da mu je trebalo 35 minuta da napiše kaznu, pri čemu joj je, kako tvrdi bivša zvijezda "Big Brothera", stalno upućivao verbalne prijetnje.

U jednom trenutku je Valentina policajcu rekla kako svoju dužnost može obavljati tek kada registrira svoj automobil, kojeg već dvije godine vozi registriranom. Na to je Jerković "podivljao", a Valentina tvrdi da bi joj se "tko zna što dogodilo da su ostali sami".

R.R.

Pročitajte više