Beba oboljela od smrtonosnog tumora, poslana u hospicij pa čudesno ozdravila

DVOGODIŠNJE dijete neobjašnjivo je ozdravilo od neizlječivog tumora na mozgu nakon što su liječnici digli ruke od nje i poslali je u hospicij da umre, javlja Daily Mail. Kada je imala samo četiri mjeseca, bebi Maisey Fishwick dijagnosticiran je rak na mozgu. Njenoj majci Emmi liječnici su rekli da djetetu nema spasa, samo joj je moguće olakšati muke.

Tumor gura mozak u stranu

Emma je shvatila da nešto nije u redu kad je primijetila oteklinu na vrhu bebine glave. Ubrzo je maloj Maisey otkriven tumor na moždanom deblu koji joj je gurao mozak na jednu stranu. Pošto djetetu nije bilo spasa, poslano je u dječji hospicij u Chorleyu.

Doktor Estin, pedijatar koji je radio kao konzultant u hospiciju prvi je primijetio da dijete izgleda bolje i ne propada brzo kao što su ispočetka mislili. Tim liječnika odlučio je operirati djevojčicu.
Nakon dugog i kompliciranog zahvata, Maisey je krenula na kemoterapiju. Imala je vrlo velik tumor, ali nalazi sada pokazuju da ga više nema. Djevojčica je ozdravila.

Liječenje je uspjelo

Njen oporavak je još uvijek dug i mučan, jer je liječenje bilo naporno za njeno tijelo, ali isplatilo se. "Maiseyina budućnost još uvijek nije sigurna, ne znamo hoće li se tumor vratiti, ali smo sigurni da je ovo liječenje uspjelo", rekao je doktor Estlin i dodao: "Djevojčica se zapanjujuće dobro oporavila".

Majka Emma je presretna, kao i cijela obitelj. "Osjećamo veliko olakšanje, sad kad je sve prošlo. Navikli smo na bolnice i napetost, ali Maisey je dokazala kako se sve isplatilo", zaključila je presretna mama.

Pročitajte više