Beba plakala i udarala po staklu BMW-a: Par iz Pule ostavio dijete u garaži trgovačkog centra

BRAČNI par iz Pule je pod istragom talijanske policije zato što su svoju bebu, mlađu od godinu dana, ostavili u zaključanom BMW-u u garaži trgovačkog centra u Trstu, dok su oni otišli u kupovinu.

Očevidac je za talijanski list Il Piccolo kazao da je dijete toliko plakalo da ga se čulo van automobila, dok je prestrašeno udaralo rukama u stražnje staklo BMW-a. Muškarac koji je prvi primijetio dijete je u garaži tražio roditelje misleći kako oni nisu otišli daleko. Nazvao je policiju, nakon što je roditelje čekao sat vremena.

Beba zaspala na sjedalu pa je nisu htjeli buditi


Par se pojavio oko 21,30 sati nakon kupovine u trgovačkom centru Towers, a kod automobila ih je čekala policija. Došli su "točno na vrijeme", jer se već spremala akcija provaljivanja u BMW. 28-godišnji A.B. i 26-godišnja A.F. su objasnili da su bebu ostavili u automobilu, jer je zaspala na zadnjem sjedalu i nisu je željeli buditi. Muškarac je otvorio automobil, a žena je uzela u ruke prestrašeno dijete.

Optuženi su za zlostavljanje malodobnog djeteta. U istrazi se još treba utvrditi kada su točno dijete ostavili u automobilu i koliko sati je ono bilo bez nadzora. Zbog toga se i pregledavaju sigurnosne kamere iz garaže.

Pročitajte više